godislöfte !

Idag har my och miranda beslutat att sluta äta godis, Här kommer flera anledningar;
-Det är dåligt för tänderna.
-Det är onyttigt
-Det är konnstiga ämnen och gelatin
-I vissa godisar finns det farliga gifter
-Man blir lätt beroende
-Det skadar på hälsan 
-Man blir trött och okoncentrerad.


Ja,det är några av anledningar till att vi tänker sluta.Vi kommer äta glass då och då, Inte hela tiden,Men glass innehåller nyttiga ämnen och naturliga, Inte tillgjorda som i Godis.


Vi säger Nej till godis!
Och vi kommer klara det här löftet! Vi slutar äta godis idag den 21 april 2009,
men inte föralltid ;)

puss / m&m


schampo

Nu sitter jag och pratar med Elin på msn. Jag har precis bastat och duschat. Mitt hår luktar så gott för mamma köpte ett nytt schampo. Idag har jag varit med Stella, det var jättekul. Orkar inte skriva allt vi gjorde. Men vi busade. Måste gå nu.
Piss & Puss / Miranda

It's morning

Och jag är astrött, Drömde skitkonstig dröm att det skulle komma en storm som skulle döda alla människor på jorden,Och helt plötsligt i drömmen satt felle på mitt golv och läste en tidning, haha. 

Fina bilder mirandat laddat upp va ? (a) men jag täckte över en, Dom andra bjuder jag på, Jag hade verkligen jättekort hår på dom där bilderna, Och mörkt. Idag är det skola, nu e klockan 6.50 och om en timme exakt ska jag börja gå hemifrån, Nu önskar jag verkligen att jag hade en bra cykel, Nästan alla mina kompisar cyklar till skolan, Jag ska få en cylkel nån dag iaf :)


Miranda och Lisa på morgonen, skitfin blid :)

pussbomb! / mysan

some pictures

Datorer är förjävliga! Hade hållt på i nästan en timme med att ladda upp bilder till bloggen. JIPPI! Allt raderas, inget sparas.. Fuck! Nu orkar inte jag ladda upp 10000 bilder igen. Men kan börja med några iallafall.
 Äsch, det får räcka för stunden. Ska basta nu, sedan måste jag börja göra ordning mig för natten. Bilderna är förskräckliga, vissa. Well. Kramar / Miranda

Mysan skriver

hejhej ! hur mår ni ? - jag själv mår ganska bra. Jag och miranda gjorde våran roliga header innan hon stack hem till sig. Snygg va ? Såklart, sen har jag ändrar färg och textstil på texten i inläggen och lite andra grejer.Men nu ska jag berätta lite om dagen :) I morse vaknade jag hos Mormor som jag sovit hos för att mamma och pappa var på 40-års fest, I allafall smsade miranda och frågade om vi skulle göra nått. Vi cyklade till kärrtorps IP och jag kollade på hennes tennistunering, Hon var skitbra (a) <3 Jag tappade också en tjugolapp på vägen dit. Tröttsamt. Sen gick vi hem och både skulle äta lunch, Miranda var tbx efter ett tag. Sen fixade vi roliga höga toffsar o.sv, Sen gick vi ut och åt kulglass.Sen tog vi massa bilder i ett trapphus i närheten och pratade. Sen gick vi hem och tog mer bilder m. kameran och jag lyckades som vanligt bli ful på varenda en ? Skit. Menmen sen gjorde vi den här underbara bloggen som förhoppningsvis kommer läsas av många ? Hoppas det ! :) Jag har iaf haft en rolig och skön dag, Men nu har jag faktiskt lite ont i magen och är äckligt mätt. Nu ska jag chatta med miranda och fixa lite saker, 
 Pussar! / mysan

home

Nu kom jag precis hem, men andan i halsen kastar jag mig framför datorn. Haha. På tisdag ska vi träffa Diana, det blir kul. Jag och My funderar på att tona håret, hoppas Diana också vill. hoppas jag inte fegar ur. Det var grymt bra att vi startade denna blogg för vi träffas ju inte så ofta numer, på den här bloggen kan vi ju berätta om våra liv och skaffa bättre kontakt. Nu ska jag sätta på lite musik. Jag kanske byter dator och lägger in lite bilder från våran mysiga sovaöverkväll för drygt ett halvår sen. Men vi får väl se. Kisses / Mirandaaa


Utkast: Nyskapad blogg ...

Nyskapad blogg av två små söta flickor. Denna blogg ägs som ni kanske redan förstått av två personer, My & Miranda. Vi ska försöka skriva så ofta vi kan och lägga upp mycket bilder! Kommentera så ofta ni kan, vi älskar kommentarer. Nu ska My fixa en header & en fin bakrund, samt en design.
Puss / M & M


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0